[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

GR technics opent nieuw bedrijfsgebouw


Gunter Roefs, zaakvoerder van GR technics, kijkt in de zon en gelooft in een duurzame toekomst

Na het 15-jarig bestaan van GR technics, heeft de onderneming het nieuwe bedrijfsgebouw in Beerse geopend, waar de productie van milieuvriendelijke en duurzame systemen verdriedubbeld kan worden. Om die mijlpaal te vieren organiseerde zaakvoerder Gunter Roefs op 23 september 2021 de zakelijke opening van het nieuwe pand.

Het gloednieuwe bedrijfsgebouw van GR technics

Op donderdag 23 september 2021 opende GR technics de deuren van het nieuwe bedrijfsoppervlakte van 10.000m² in Beerse. In het gebouw zal de productie van hun eigen gemerkte STALICO licht -en cameramasten aanzienlijk verhoogd worden door de doordachte inrichting van het gebouw.

“We behalen hiermee bijzonder veel efficiëntiewinst”, zegt zaakvoerder Gunter Roefs. “Doorheen de jaren hebben we een gezonde éénrichtingsflow gegenereerd die nu in onze nieuwe bedrijfshal volledig tot zijn recht komt. De materialen komen langs de ene deur binnen, en langs de andere kant gaan de afgewerkte producten buiten. Alles heeft een toegankelijke plek zodat de werknemers vlot en efficiënt kunnen werken”

GR technics werkt aan een beter milieu

Voor de onderneming betekent een hogere productie echter geen hoger verbruik. GR technics staat als bedrijf voor duurzaam ondernemen en richt zich op ecologische producten. “Al onze producten zijn robuust en ingenieus simplistisch. We zorgen voor duurzame materialen zodat de producten een lange levensduur behouden”. De onderneming speelt erg hard in op duurzaamheid door de productie van systemen die bijdragen aan een beter milieu. “Vorig jaar tekende we bij VOKA in op het charter Duurzaam Ondernemen. Zo worden we als bedrijf nog verder gepushed en begeleid om op alle vlakken zo duurzaam mogelijk te werken.” meldt Gunter Roefs. “Denk daarbij aan de accupacks die sterk meewerken aan de reductie van CO2. Zo is er GR technics’ nieuwe power-pack, evenals ingenieuze en hybride off-grid systemen. In combinatie met mobiele zonnepanelen kunnen die stroomverbruik tot 80% reduceren en zorgen voor de maximale CO2-reductie op de tijdelijke stroomvraag.”

GR technics is in maar liefst vijf sectoren actief

Als pionier in de productie van mobiele licht -en cameramasten is GR technics in vijf sectoren actief. Namelijk: industrie en bouw, evenementen, calamiteitendiensten (brandweer – politie – civiele bescherming - …), beveiliging -en bewakingsbedrijven en defensie. Stuk voor stuk sectoren waar ze blij gebruik maken van een STALICO, een op-en-top Belgisch product.

De zakelijke opening van het nieuwe gebouw

Dit alles werd getoond op de zakelijke opening van het nieuwe gebouw aan de hand van een bedrijfsfilm en een expositieruimte. Daar werden alle mobiele toepassingen gepresenteerd zodat alle bezoekers die konden ervaren.
Daarnaast zullen ook partners van GR technics hun producten en materialen aan het publiek tonen op de expositieruimte.

Verder stond er een dynamisch panel op de planning dat gemodereerd werd door Ruben Van Gucht. Met ‘Duurzame ondernemers van bij ons’ praatten alle verschillende partners over hoe zij duurzaam ondernemen zien en uitvoeren. Daarna konden ondernemers weer netwerken onder het genot van een drankje terwijl er live muziek werd gespeeld.

GR technics biedt ondernemers de mogelijkheid om te netwerken, met oog voor entertainment

Het evenement gaf ondernemers de perfecte mogelijkheid om zakelijk te netwerken, maar ook de kans om een unieke ervaring te beleven. Dat garandeerde GR technics door livemuziek, drankjes en tafelhapjes, wijndegustatie, koffiebar en de afterparty met top-dj Robert Abigail aan te bieden.

Zondag 26 september opende GR technics de deuren nog eens voor het publiek. Er was een doorlopende rondgang in de nieuwbouw en op het buitenterrein vond een klein festival plaats met entertainment voor jong en oud. Bezoekers genoten van een waanzinnig verrassingsoptreden van de enige Vlaamse Koningin van Pop.













$show=/p/regelgeving.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/hr.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/fiscaal.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/sales.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/innovatie.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/marketing.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/regelgeving.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/fiscaal.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/sales.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/innovatie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/marketing.html

$show=/p/duurzaamheid.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/duurzaamheid.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

duurzaamheid,46,events,45,faq,3,fiscaal,15,hr,11,in de kijker,385,innovatie,58,marketing,7,nieuws,541,nieuwsbrief,2,regelgeving,15,sales,3,
ltr
item
Verhurend Nederland - Blog: GR technics opent nieuw bedrijfsgebouw
GR technics opent nieuw bedrijfsgebouw
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtMCnraj642eOIQGtyvzggydkacC_dcPxpzeFyFZcrOC89tmKZ4bcZivgVD8tWgtAjvm4PRZ2YzIYfoyljhkhGAkyKarrDwjdZb9PoBm07wlbv6sJkfpy_NsIou4VVVNTPX-B-pB4i2OY/w640-h262/gr-technics.gif
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtMCnraj642eOIQGtyvzggydkacC_dcPxpzeFyFZcrOC89tmKZ4bcZivgVD8tWgtAjvm4PRZ2YzIYfoyljhkhGAkyKarrDwjdZb9PoBm07wlbv6sJkfpy_NsIou4VVVNTPX-B-pB4i2OY/s72-w640-c-h262/gr-technics.gif
Verhurend Nederland - Blog
https://blog.verhurendnederland.nl/2021/09/gr-technics-opent-nieuw-bedrijfsgebouw.html
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/2021/09/gr-technics-opent-nieuw-bedrijfsgebouw.html
true
3701150923967836781
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content