[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Machine- en veiligheidstrainingen onsite; leren en direct werken


Boels Rental is de partner voor elke uitdaging. We weten precies wat belangrijk is voor jouw project ook als het gaat om veiligheid, training en certificering. Samen met Business-unit manager van Boels Training, Funs Hermans, brengen we een bezoek aan SYNRG en CNSTRCT, gevestigd in Den Bosch en Rotterdam. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in ontwerp, (ver)bouw en onderhoud van projecten binnen de segmenten winkelen, werken, wonen, recreëren, zorg en mixed-use.

Krachtige samenwerking

SYNRG en CNSTRCT zijn aan elkaar gelieerd en werken al jaren samen met Boels Rental. De samenwerking begon met Boels als leverancier van huurmaterieel voor hun retail verbouwingen. De laatste jaren is deze samenwerking verder geïntensiveerd en heeft Boels inmiddels de status als preferred supplier voor inhuur, machine- en veiligheidstrainingen en certificeringen.

Complete en flexibele dienstverlening

Boels zorgt niet alleen voor het juiste materieel op de juiste tijd en plaats, maar zorgt ook dat de klant veilig met deze machines kan en mag werken. Veilig werken, goed werkgeverschap en de trend ‘liever voorkomen dan genezen’ maakt dat er vanuit werkgevers steeds meer aandacht komt voor veiligheidstrainingen. Daarnaast controleert de arbeidsinspectie ook steeds meer en beter op het naleven van wet- en regelgeving die dezelfde veiligheid in de hand werkt. “De veranderende wet- en regelgeving maakt dat veel van onze klanten blij zijn dat ze aan Boels Rental ook een partner hebben die hierin adviseert en waar nodig ook direct helpt met passende oplossingen”, vertelt Funs. De IPAF hoogwerker opleiding van Boels staat voor de hoogste, Europees erkende, kwaliteitsstandaard. Met het behaalde certificaat mogen deze vakmannen dus ook buiten Nederland een hoogwerker bedienen.

Veiligheid is key!

Het veilig en goed gebruik van de machine is het belangrijkste uitgangspunt van de opleiding. Onder het toeziend oog van de Boels trainer manoeuvreren de cursisten van SNRG en CNSTRCT de oranje Boels hoogwerkers vakkundig langs pionnen en stellages. Lara Peek is de KAM-coördinator namens de bedrijven.

“Wij werken binnen onze projecten veel met hoogwerkers en iedereen meent te weten hoe dat veilig moet. In de praktijk valt die kennis echter zwaar tegen. Voor de veiligheid van onze mensen in combinatie met toekomstige wet- en regelgeving hebben we besloten om deze opleiding in te kopen, legt Lara uit.

Minimale ‘verstoring’ van lopende processen

Boels Training plant de training in ploegen van 8 personen. ’Dit werkt zeer efficiënt omdat er gewerkt wordt met een strakke planning. Op deze manier is er een minimale ‘verstoring’ van de lopende processen, zo vertelt Lara.”

Op maat gemaakte BHV cursus

Naast de IPAF hoogwerker opleiding verzorgt Boels Training ook de BHV cursus op locatie. Maar dan niet de standaardversie. KAM-coördinator Lara stelde voor om de standaard bhv-cursus verder toe te spitsen op de praktijk van beide bedrijven. Wij hechten heel veel belang aan een veilige werkplek hier op kantoor en op de bouw. Maar wat ik al snel merkte was dat er veel focus ging naar reanimatietechnieken, hetgeen ook zeer belangrijk is, maar haast geen aandacht meer naar het aanleggen van verbanden. Kennis die binnen onze wereld vaker gevraagd wordt. Wij wilden het beste van twee werelden en Boels kwam met een voor ons op maat gemaakte BHV-cursus.”

”Onze kracht is dat we met de brede kennis en het grote netwerk van Boels ontzettend klantgericht kunnen zijn” Funs Hermans, Manager Trainingen.

Boels keeps you going!

De kracht van Boels is dat we met de brede kennis en het grote netwerk van Boels Rental ontzettend klantgericht kunnen zijn. In combinatie met onze enorme vloot van verschillende eigen machines en de landelijke dekking van trainingslocaties hebben we gewoon heel veel mogelijkheden. Of het nu op een locatie van Boels of bij de klant ‘in huis’ is, we zoeken altijd naar een passende oplossing. Uitganspunt is een minimale verstoring van de dagelijkse gang van zaken, zodat de operatie en/of projecten van de klant door kunnen gaan. Boels Keeps you going, ook als het gaat om veiligheidscursussen, (machine)trainingen of certificeringen.









$show=/p/regelgeving.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/hr.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/fiscaal.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/sales.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/innovatie.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/marketing.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/regelgeving.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/fiscaal.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/sales.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/innovatie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/marketing.html

$show=/p/duurzaamheid.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/duurzaamheid.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

duurzaamheid,47,events,49,faq,3,fiscaal,15,hr,11,in de kijker,413,innovatie,62,marketing,7,nieuws,580,nieuwsbrief,2,regelgeving,21,sales,3,
ltr
item
Verhurend Nederland - Blog: Machine- en veiligheidstrainingen onsite; leren en direct werken
Machine- en veiligheidstrainingen onsite; leren en direct werken
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvT6HL1O0Tx1tWMjd_2btIWfKnMyaBH4seELZbaS6B21Lg0zq0Pzf4gIxClMNgvq7BGlchPVkiZupAkyEO0mfhXPs3GEDgikzMx9T8rP_8qBmPBpOx_ZxOlslzbNj6z4uWsv8258e-2eCJEomhqxoyNTGz6qiq6DLIwTPwicQJuLBQJeU-KVcNkLWxzmo/w640-h426/training-2%20verkleind.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvT6HL1O0Tx1tWMjd_2btIWfKnMyaBH4seELZbaS6B21Lg0zq0Pzf4gIxClMNgvq7BGlchPVkiZupAkyEO0mfhXPs3GEDgikzMx9T8rP_8qBmPBpOx_ZxOlslzbNj6z4uWsv8258e-2eCJEomhqxoyNTGz6qiq6DLIwTPwicQJuLBQJeU-KVcNkLWxzmo/s72-w640-c-h426/training-2%20verkleind.png
Verhurend Nederland - Blog
https://blog.verhurendnederland.nl/2024/02/machine-en-veiligheidstrainingen-onsite.html
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/2024/02/machine-en-veiligheidstrainingen-onsite.html
true
3701150923967836781
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content