[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Samenwerking Boels Rental, Krinkels en Husqvarna

In maart starten totaalaannemer Krinkels, Boels Rental en gereedschappenproducent Husqvarna een duurzame shortlease samenwerking. De werknemers van Krinkels gaan aan de slag met gloednieuwe accu-gereedschappen van Husqvarna via een full-service leaseconstructie met Boels.

Krinkels, Boels en Husqvarna hebben ieder hun specialisme en werkterrein, maar in de dagelijkse praktijk zijn er ook belangrijke overeenkomsten. Alle partijen zijn innovatief, delen de ambitie om de allerbeste te zijn en lopen tegen dezelfde uitdagingen aan: de CO2-uitstoot moet omlaag en duurzaam werken is belangrijker dan ooit. Ook bespeuren ze dezelfde trend: veel bedrijven hechten niet meer aan het bezitten van goed gereedschap, maar willen er wel te allen tijde over kunnen beschíkken. Een full-service leasecontract met Boels maakt dat mogelijk.

Perfecte krachtenbundeling

Boels is de full-servicepartner voor Krinkels en neemt de distributie, het jaarlijks onderhoud en de servicebeurt van alle apparaten uit handen. Ook regelt Boels vervanging als dat nodig is. Husqvarna levert de accu-gereedschappen en verzorgt – samen met Boels - trainingen. De werknemers van Krinkels kunnen direct aan de slag met zero-emission accu-machines die minder trillingen geven, lichter zijn, minder decibels produceren en geen brandstof uitstoten. Zo kan Krinkels elke dag zorgeloos werken, geheel conform de eisen die hun opdrachtgevers anno 2020 stellen aan duurzaamheid.

De vraag van Krinkels

Maarten Paauwe is procescoördinator bij Krinkels. Hij zocht in de zomer van 2019 contact met Boels om de mogelijkheden tot samenwerken te verkennen. “Voorheen kochten onze tien vestigingen hun eigen machines in. Dat betekende dat ze ook zelf de onderhandelingen deden. Dat kostte veel tijd, maar ook geld, want van schaalvoordeel was nauwelijks sprake. In een tijd als deze, waarin we op korte termijn nagenoeg alle brandstofgereedschappen willen vervangen door elektrisch materiaal, is het extra belangrijk om de inkoop en service goed op orde te hebben. Boels leek ons de aangewezen partij om dat te realiseren. “

De rol van Boels

“Het was al snel duidelijk dat we Krinkels konden helpen.” zegt René Sanders, Manager Sales Nederland. “Als full-service partner zorgen we altijd voor een passende oplossing op maat. Ook buiten ons al zeer brede, reguliere verhuurassortiment om. Dertig procent van het gereedschap dat Krinkels wil gebruiken hadden we in huis. Dat betekende het aanhaken van een derde partij. Boels werkt al lange tijd naar volle tevredenheid samen met Husqvarna, dus stelden we aan Krinkels voor om hen leverancier te maken. Dat was een drempel, want Krinkels was gewend met een ander merk te werken, maar dankzij een aantal voorlichtingsbijeenkomsten waren zij snel overtuigd.”

De gereedschappen van Husqvarna

“Het is voor de gebruikers een behoorlijke stap,” beseft Arian Essenstam, Manager Professional Benelux bij Husqvarna. “Krinkels gaat voor het eerst werken met elektrische gereedschappen en dan ook nog van een ander merk. We zien de laatste jaren echter vaker dat bedrijven overstappen naar Husqvarna en dat pakt altijd goed uit. Krinkels beschikt straks als eerste bedrijf van Nederland over de nieuwste accukettingzaag en een accubosmaaier. Dat geeft hen een unieke positie in de markt. De accu-machines voldoen aan de nieuwste ergonomische normen, zijn lichter, stiller en schoner en krachtig. Bij aanvang leggen we precies uit hoe alles werkt, stellen we de gereedschappen precies af op de gebruiker en laten we zien hoe de apparatuur moet worden onderhouden.”

Door de full-service shortlease constructie van Boels beschikt Krinkels over gloednieuw accugereedschap met een uitstekende service voor zorgeloos groenonderhoud.

Over Krinkels
Krinkels is een totaalaannemer op het gebied van groen, infra, water en sport en werkt onder andere in opdracht van gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Het hoofdkantoor van Krinkels zit in Breda; daarnaast zijn er tien vestigingen verspreid door Nederland.

Het personeelsbestand bestaat uit circa driehonderd medewerkers. www.krinkels.nl

Over Boels Rental
Boels Rental is een van de meest toonaangevende verhuurbedrijven in Europa. Het familiebedrijf heeft ruim 750 vestigingen in 17 landen waardoor ze efficiënt en op lokaal niveau een hoge servicegraad garanderen. Boels biedt een volledige One Stop Shop service. Door het gebruik van het uitgebreide aanbod duurzame machines in deze sharing economy te optimaliseren en transportafstanden te verminderen, dragen ze bij aan een duurzamere wereld. Met meer dan 40 jaar ervaring en ruim 7000 medewerkers komt Boels voor elke huurvraag met een oplossing op maat. Het uitgebreide verhuurassortiment, alle vestigingen en specialismen vindt u op www.boels.com.

Over Husqvarna
Husqvarna is 's werelds grootste producent op het gebied van bos- en tuingereedschap, zoals kettingzagen, grastrimmers, robotmaaiers en tuintractoren. Husqvarna verkoopt haar producten en oplossingen via dealers en retailers aan consumenten en professionals in meer dan honderd landen.

Bij de Husqvarna Groep werken meer dan 13.000 medewerkers, verspreid over veertig landen.
www.husqvarna.com




$show=/p/regelgeving.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/hr.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/fiscaal.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/sales.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/innovatie.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/marketing.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/regelgeving.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/fiscaal.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/sales.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/innovatie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/marketing.html

$show=/p/duurzaamheid.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/duurzaamheid.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

duurzaamheid,46,events,45,faq,3,fiscaal,15,hr,11,in de kijker,378,innovatie,55,marketing,7,nieuws,533,nieuwsbrief,2,regelgeving,14,sales,3,
ltr
item
Verhurend Nederland - Blog: Samenwerking Boels Rental, Krinkels en Husqvarna
Samenwerking Boels Rental, Krinkels en Husqvarna
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRpt0amnTJ4rzmIv5k99N_dRyKiJrxA0XIcRUimXDloDilmV7EuArLPyBhsQ4ug3gAhe9zBYgzQLJuQ0hZw0Pc5bsNIVDJkHiK9RNUiDbornC3ib9F790u8BMbE1FyZ-5_y50GwcVFLPE/s640/shortlease_800x600-727223.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRpt0amnTJ4rzmIv5k99N_dRyKiJrxA0XIcRUimXDloDilmV7EuArLPyBhsQ4ug3gAhe9zBYgzQLJuQ0hZw0Pc5bsNIVDJkHiK9RNUiDbornC3ib9F790u8BMbE1FyZ-5_y50GwcVFLPE/s72-c/shortlease_800x600-727223.jpg
Verhurend Nederland - Blog
https://blog.verhurendnederland.nl/2020/03/samenwerking-boels-rental-krinkels-en.html
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/2020/03/samenwerking-boels-rental-krinkels-en.html
true
3701150923967836781
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content