[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Bijzondere en daadkrachtige samenwerking tussen Europese filialen


In Milaan wordt gebouwd aan een groot datacenter. De Ierse aannemer Mercury die verantwoordelijk is voor dit project had Boels ingeschakeld om enkele materialen te huren. Tijdens de bouw moest de huur van groot materieel anders ingericht worden. Op dat moment werden de vaste contacten met Boels ingeschakeld. De klant profiteerde optimaal van ‘One Boels’, het grote, internationale netwerk van Boels Rental.

Snel handelen bij plotseling ontstane uitdaging

Darragh Kavanagh is Group Procurement Manager voor de Hyperscale divisie van Mercury en kende Roger Konings, Boels International Key Accountmanager, al enkele jaren. Daardoor nam Darragh al snel contact op met Roger om samen deze plotseling ontstane uitdaging op te lossen. Darragh vertelt over de samenwerking met Boels: “We zaten in een moeilijke situatie. We hadden op heel korte termijn heel veel zware en grote machines nodig. Boels begreep de vraag en de noodzaak en ging zelfs tot ver over de landsgrenzen om de gevraagde machines te kunnen leveren. Het snelle handelen heeft ervoor gezorgd dat onze oorspronkelijke planning niet in gevaar is gekomen.”

Samenwerking binnen groot, internationaal netwerk

De enige vraag die centraal stond vanaf dat eerste telefoontje was: Hoe kan Boels helpen om de gewenste materialen te leveren? Vanuit de vestigingen in Italië kon Boels de basismaterialen wel leveren, maar de vraag vanuit de aannemer was vele malen groter. Daarom werd het brede netwerk van Boels in Europa optimaal ingezet. De gevraagd materialen werden verzameld in België, Oostenrijk en Duitsland en al snel geleverd in Milaan. Hiervoor hebben ook de collega’s uit Oostenrijk en Italië, Andreas Girkinger en Paolo Panzone zich enorm ingespannen. Andreas Girkinger, Boels Areamanager Oostenrijk: “Geweldig dat alle betrokken collega’s niet aarzelden en meteen overgingen tot actie. Samen hebben we in een heel kort tijdsbestek kunnen leveren. De goede samenwerking tussen de verschillende landen is een gezamenlijke effort. Materialen en machines moesten verzameld worden. Of het nu ging om grote machines uit Oostenrijk of Duitsland of pompen uit België.” Collega Paolo Panzone, Depot Manager van Boels Milaan, voegt hieraan toe: “De beschikbaarheid van de machines en het materiaal is fundamenteel geweest voor het slagen van dit grootse project. De 360 graden aanpak om tot een oplossing te komen is de échte meerwaarde van Boels voor bedrijven die te maken hebben met dynamische en ingewikkelde processen.”

“De beschikbaarheid van de machines en het materiaal is fundamenteel geweest voor het slagen van dit grootse project. De 360 graden aanpak om tot een oplossing te komen is de échte meerwaarde van Boels voor bedrijven die te maken hebben met dynamische en ingewikkelde processen.”

Betrouwbaar én snel in elke situatie

Deze samenwerking bevestigt volgens Andreas maar weer dat Boels de betrouwbare partner is in elke situatie: “Dat maakt me trots. Grote dank van mij persoonlijk aan Depot Linz Asten voor de verleende service en het schoonmaken van alle machines voordat deze werden getransporteerd naar Milaan. Ook wil ik Depot Milan bedanken voor het vlekkeloze proces en de service op de bouwlocatie.” Ook Paolo kijkt met trots terug op de uitvoering: “Toen ik de eerste keer de bouwplaats bezocht, realiseerde ik me niet wat de omvang van dit project ging zijn. Maar ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee Boels gehandeld heeft. Binnen 48 uur arriveerden uit verschillende landen veel en grote machines. Wat een ongelofelijk project dat door de fantastische samenwerking een groot succes is geworden. Ik ben er enorm trots op dat ik onderdeel mag zijn van zo’n daadkrachtige en dynamische onderneming.”

Snel schakelen en pragmatisch werken

Darragh: “Boels heeft wederom bewezen een geschikte en betrouwbare partner te zijn voor Mercury. Ze gingen meteen aan de slag met een oplossing toen wij een dringende hulpvraag hadden. Ondanks de ad hoc én omvangrijke vraag kwam Boels met oplossingen die aansloten bij onze verwachtingen én die van onze klant. De grootste meerwaarde voor ons is de relatie met Boels. Wij kennen de mensen van Boels die ons dagelijks ondersteunen en helpen. Ze staan altijd voor ons klaar. En bij problemen wordt onmiddellijk geschakeld en pragmatisch aan een oplossing gewerkt. Dat is voor ons van enorme meerwaarde.”







$show=/p/regelgeving.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/hr.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/fiscaal.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/sales.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/innovatie.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/marketing.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/regelgeving.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/fiscaal.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/sales.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/innovatie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/marketing.html

$show=/p/duurzaamheid.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/duurzaamheid.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

duurzaamheid,46,events,45,faq,3,fiscaal,15,hr,11,in de kijker,385,innovatie,58,marketing,7,nieuws,541,nieuwsbrief,2,regelgeving,15,sales,3,
ltr
item
Verhurend Nederland - Blog: Bijzondere en daadkrachtige samenwerking tussen Europese filialen
Bijzondere en daadkrachtige samenwerking tussen Europese filialen
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhodgLF8cqRUmTXWCeFV4WwxAci1Ydvqecc5WqNTR9JxNy60P6ACo-eGT1DJmgog_Y0swzRWrv03xDfx7oQ2uH-fjUD2kI5OfbmcVdFHLjTf8I0B9bQZ7zyXZB2vOAefq9gJ8sL0dko3nENToPOoiIlE_EBLZCAYy0WS60k2_ON2gRStwPz0swkOFO0=w640-h426
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhodgLF8cqRUmTXWCeFV4WwxAci1Ydvqecc5WqNTR9JxNy60P6ACo-eGT1DJmgog_Y0swzRWrv03xDfx7oQ2uH-fjUD2kI5OfbmcVdFHLjTf8I0B9bQZ7zyXZB2vOAefq9gJ8sL0dko3nENToPOoiIlE_EBLZCAYy0WS60k2_ON2gRStwPz0swkOFO0=s72-w640-c-h426
Verhurend Nederland - Blog
https://blog.verhurendnederland.nl/2022/04/bijzondere-en-daadkrachtige.html
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/2022/04/bijzondere-en-daadkrachtige.html
true
3701150923967836781
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content