[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Lid aan het woord: Jeffrey Heesbeen - Heesbeen Attractieverhuur


Lid aan het woord
In deze column wordt iedere maand een ander lid aan het woord gelaten over diens bedrijf, de verhuurmarkt en allerlei andere zaken waar een ondernemer of verhuurbedrijf mee te maken heeft. Deze maand is Jeffrey Heesbeen van Heesbeen Attractieverhuur.

Heesbeen Attractieverhuur

Heesbeen Attractieverhuur is opgericht op 4 augustus 1981 en heeft 40 jaar feestverhuur ervaring waardoor we garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en gedegen service voor elk evenement. Attracties moeten niet alleen mooi en betaalbaar zijn; ook veiligheid is van groot belang.

Het Heesbeen verhuurassortiment bestaat uit bijna alle materialen die u nodig kunt hebben voor uw feest.     https://youtu.be/gtg9aFltFuM

Jeffrey Heesbeen

Als klein ventje ging ik in de weekenden altijd mee met mijn vader naar de diverse evenementen.

Mijn vader was een echte handelaar, naast zijn werk als keurmeester van vee en vlees bij de NVWA hield hij zich in de weekenden bezig met het verkopen van suikerspinnen en popcorn op braderieën en evenementen. Deze activiteiten werden snel uitgebreid met een luchtkussen, draaimolen en mini-cars. Rond mijn 20e had ik het helemaal gehad met de kinderattracties en ik besloot voor mezelf te beginnen met volwassen attracties.

American Games werd opgericht en een armworstel-tafel, rodeostier, sumo worstelen en zeskampspellen vulden het assortiment.

Dit ging zo goed dat ik na 2 jaar besloot het gedeelte van mijn vader ook over te nemen om een compleet assortiment in attractieverhuur te kunnen aanbieden. Helaas is mijn vader op 54 jaar overleden en heeft hij niet van zijn pensioen kunnen genieten.

Werken, Familie, Ontspanning;

In deze volgorde gaat het maar al te vaak als ondernemer.

Voor mij waren deze altijd even belangrijk maar ging het werk wel altijd voor de familie en tijd voor echte ontspanning was er niet.

Als je altijd alle weekenden en feestdagen werkt, beleef je de familie- en ontspanningsmomenten op een ander manier dan de meesten met een gezin. Uit mijn huwelijk heb ik drie prachtige kinderen overgehouden en ik zou liegen als ik het niet leuk zou vinden als één van hen ooit het bedrijf zal voorzetten.

Januari 2020; Direct realiseerde ik mij dat wat in Tirol razendsnel verspreide een serieuze dreiging kon worden voor iedereen.

De maanden die volgden bevestigden mijn gevoel en elke ondernemer probeerde op zijn manier het beste te doen wat hem op dat moment goed leek. Ik besloot om alle vaste medewerkers te stimuleren opzoek te gaan naar een andere baan. Mijn visie was geen kosten maken en proberen break-even deze periode te doorstaan. Het eerste jaar ben ik vooral mezelf tegen gekomen en heb ik professionele hulp gezocht. Iedereen komt wel een keer in zijn leven op het punt dat het even niet alleen lukt.

Het 2e jaar stond ik er heel anders in. Ik had veel tijd voor mijn partner en onze 5 kinderen en ook tijd genoeg om te ontspannen. Helaas waren er niet zo veel mogelijkheden om uit te gaan dus besloot ik zelf een DJ cursus te volgen. De nieuwe Armin zal ik niet worden en Duncan zal ik ook niet evenaren met feesten geven maar ik heb wel al heel veel lol gehad en andere mensen heel blij gemaakt. (www.cntdwn.nl)

Nu alle evenementen weer zijn losgebarsten en de pandemie plots niet meer blijkt te bestaan, heeft het mij zeker veranderd. Ik ga mijn bedrijf anders inrichten zodat ik mij alleen van 1 april tm 1 oktober bezig hoef te houden met de attractieverhuur. In de andere maanden organiseer ik 1x per maand een feest en verblijf ik de winter in Tirol.

Ik ben zelf bijna 50 en zie de 54 steeds dichter bij komen.

10 miljoen!!

Ik koop altijd in december een straatje oudejaarsloten en deze geef ik weer weg aan familie en vrienden. Verder doe ik nergens aan mee dus zal ik ook nooit iets winnen. Delen is het nieuwe bezit! Met alle ellende om ons heen is er straks veel geld nodig om bijvoorbeeld Oekraïne weer op te bouwen. Maar er blijft ook veel geld nodig om onderzoek te doen naar ziektes. Dat geld kunnen anderen vast beter besteden dan ik.

Wie volgt?

Silvia runt natuurlijk al weer even het secretariaat van VNL. Tijdens bijeenkomsten zie je haar altijd druk in de weer om alles goed te regelen.

Aan haar geef ik dan graag het woord om de volgende column te vullen.

Wat ik graag van haar zou willen weten? Wat er bovenaan haar bucketlist staat! $show=/p/regelgeving.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/hr.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/fiscaal.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/sales.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/innovatie.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/marketing.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/regelgeving.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/fiscaal.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/sales.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/innovatie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/marketing.html

$show=/p/duurzaamheid.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/duurzaamheid.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

duurzaamheid,46,events,46,faq,3,fiscaal,15,hr,11,in de kijker,389,innovatie,58,marketing,7,nieuws,546,nieuwsbrief,2,regelgeving,16,sales,3,
ltr
item
Verhurend Nederland - Blog: Lid aan het woord: Jeffrey Heesbeen - Heesbeen Attractieverhuur
Lid aan het woord: Jeffrey Heesbeen - Heesbeen Attractieverhuur
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBgF5CeIzKlcxva1Kv3RWRNF7Wp1pbzZMeNBHdd3laSGyx8Dk0wO_IHz67-kxH978pSrL2ONe2cjvavTm4GL2lQf884IhJiMt8N42nZ01kiEQK1FSWe7ZofwX_7WB0ILDKmVFmw04N_i0GVUeEViedBrfuyq8_VGgTrzdqcEVVhl4ur1l2gz_d0OD6/w480-h640/afbeelding.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBgF5CeIzKlcxva1Kv3RWRNF7Wp1pbzZMeNBHdd3laSGyx8Dk0wO_IHz67-kxH978pSrL2ONe2cjvavTm4GL2lQf884IhJiMt8N42nZ01kiEQK1FSWe7ZofwX_7WB0ILDKmVFmw04N_i0GVUeEViedBrfuyq8_VGgTrzdqcEVVhl4ur1l2gz_d0OD6/s72-w480-c-h640/afbeelding.jpg
Verhurend Nederland - Blog
https://blog.verhurendnederland.nl/2022/04/lid-aan-het-woord-jeffrey-heesbeen.html
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/2022/04/lid-aan-het-woord-jeffrey-heesbeen.html
true
3701150923967836781
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content