[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Lid aan het woord: Kevin Lek van Gromax Verhuur

In deze column wordt iedere maand een ander lid aan het woord gelaten over diens bedrijf, de verhuurmarkt en allerlei andere zaken waar een ondernemer of verhuurbedrijf mee te maken heeft. Deze maand het woord aan Kevin Lek van Gromax Verhuur.

Wie is aan het woord?

Kevin Lek

Wat voor verhuurbedrijf heb je?

Ik werk sinds 2015 bij Gromax Verhuur waarvan de afgelopen 2 jaar als manager vestigingen & materieel.

Gromax verhuur is een generalist met als specialiteit grondverzetmachines tot de gewichtsklasse 8 ton met daarbij behorende aanbouwdelen.

Met 9 vestigingen in en rondom het groene hart proberen we onze klanten optimaal te bedienen.

Service en daarmee ontzorgen van de klant is een belangrijke kernwaarde bij Gromax.

We proberen dit op verschillende manieren te doen, zo hebben we bijvoorbeeld een ‘rondewagen’ welke elke dag op vaste tijdstippen bij onze vestigingen stopt om materieel heen en weer te brengen. Hiermee houden we de bezetting op het materieel hoog en kunnen we de klant snel bedienen, ook als de machine niet aanwezig is wanneer de reservering binnen komt. Ook hebben we 2 vrachtwagens en een aantal bakwagens voor eigen transport en een volledig uitgeruste servicewagen voor onderhoud en storingen op locatie.

Welke uitdagingen heeft een verhuurbedrijf anno 2022?

Die vraag komt erg laat, 2022 is al bijna voorbij😉.

Naar mijn mening is de grootste uitdaging van 2022 te vinden in het feit dat de arbeidsmarkt erg overspannen is. Hiermee is het af en toe erg lastig de juiste man op de juiste plek in het bedrijf te plaatsen en als belangrijkste, ook te houden.

Verder hebben we in het afgelopen jaar natuurlijk ook allemaal te maken gehad met de constant maar stijgende inkoopprijzen en soms absurd lange levertijden op nieuw materieel. Dat vroeg nog weleens wat creativiteit van onze planning om alles op tijd op de juiste locatie te krijgen.

Ook ben ik ontzettend trots op ons team van verhuurhelden dat we alle uitdagingen afgelopen jaar weer overwonnen hebben, met een hoop lol is er keihard gewerkt om elke dag weer een stapje beter te presteren dan gisteren en onze klanten te ontzorgen.

Waarom is jouw bedrijf lid van Verhurend Nederland?

Wij zijn lid van Verhurend Nederland om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen in de branche en om in contact te blijven met de collega verhuurders.

De netwerk evenementen zijn altijd goed verzorgd en interessant en ik vind dat iedereen hier ook even de tijd voor elkaar neemt om eens bij te praten over ontwikkelingen in de markt.

Hoe denk je dat de verhuurmarkt er over 10 jaar uit zal zien?

Ja, dat ga ik jullie natuurlijk niet vertellen.

Over het algemeen ziet het er goed uit. Met de opkomende deeleconomie passen wij als verhuurders natuurlijk perfect in het plaatje.

Zeker bij de verduurzaming van de bouwplaats denk ik dat de verhuurbedrijven de komende jaren een belangrijke rol gaan spelen. Door het huren van materieel voorkom je hoge aanschafkosten en verkrijg je ook een soort ‘doorwerk garantie’ omdat je als gebruiker niet hoeft druk te maken over onderhoud en storingen omdat een verhuurder dit in het algemeen veel sneller oplost dan een verkopende partij.

Mede door de gigantische investeringen in duurzaam materieel ‘uit te besteden’ aan de verhuurbedrijven zullen de komende jaren de bouwkosten binnen de perken kunnen blijven.

Aan wie geef je het stokje door voor de volgende “lid aan het woord”?

Ik wil het stokje graag doorgeven aan Koen Voskuilen van Compact Rent. 

Wat wil je hem/haar vragen?

Hi Koen, gezien de toenemende vraag naar elektrisch materieel en de stijgende energiekosten, hoe willen jullie in de toekomst omgaan met machines die met een lege accu retour komen?

Collega of concurrent?

Naar mijn mening zijn we allemaal verhuur concullega’s. Natuurlijk wilt iedereen het meeste verhuren en zijn klant zo goed mogelijk bedienen maar naar mijn idee kunnen we dit allemaal als beste doen wanneer we elkaar helpen. Onderaan de streep heeft elke verhuurder zijn eigen klantengroep en is de markt groot genoeg voor ons allemaal, zeker met de kijk op de toekomst.




$show=/p/regelgeving.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/hr.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/fiscaal.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/sales.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/innovatie.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/marketing.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/regelgeving.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/fiscaal.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/sales.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/innovatie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/marketing.html

$show=/p/duurzaamheid.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/duurzaamheid.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

duurzaamheid,47,events,49,faq,3,fiscaal,15,hr,11,in de kijker,413,innovatie,62,marketing,7,nieuws,580,nieuwsbrief,2,regelgeving,21,sales,3,
ltr
item
Verhurend Nederland - Blog: Lid aan het woord: Kevin Lek van Gromax Verhuur
Lid aan het woord: Kevin Lek van Gromax Verhuur
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuPWqNGMl3nunYhWx7k_EEEG6ja2yqkBecAVdAtre1p8eqlhAOLnPqwO0a4F6l_5MmRPyVdccW5PymWycANKueA50osvbkotAAqm6uynp0aQGRSB1nJKjYkhV-4ubN8ccsmtHp3Fo97eplcSa4ymEDzDSWX1JYniOl_2ZGbqd8B24YwBekBrU6-8EM/w640-h520/afbeelding%20kevin.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuPWqNGMl3nunYhWx7k_EEEG6ja2yqkBecAVdAtre1p8eqlhAOLnPqwO0a4F6l_5MmRPyVdccW5PymWycANKueA50osvbkotAAqm6uynp0aQGRSB1nJKjYkhV-4ubN8ccsmtHp3Fo97eplcSa4ymEDzDSWX1JYniOl_2ZGbqd8B24YwBekBrU6-8EM/s72-w640-c-h520/afbeelding%20kevin.jpg
Verhurend Nederland - Blog
https://blog.verhurendnederland.nl/2022/12/lid-aan-het-woord-kevin-lek-van-gromax.html
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/2022/12/lid-aan-het-woord-kevin-lek-van-gromax.html
true
3701150923967836781
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content