[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Waarom huren gewoonweg slimmer is dan kopen


Door de coronapandemie zijn we flexibeler gaan reageren op actuele ontwikkelingen en zorgen we voor meer financiële zekerheid. We aarzelen om te investeren in machines en apparaten, ook al worden we daar toe soms aangezet of zelfs verplicht. Zo worden bij het werken in binnensteden steeds vaker emissie loze machines en voertuigen vereist. Dat roept voor menige ondernemer de vraag op, of het verstandiger is om nu te kopen of om te (blijven) huren. Boels reikt je graag de voordelen aan die het huren van (emissieloos) materieel met zich meebrengt.

Gunstiger kostenplaatje

Kopen lijkt aantrekkelijk. Het is inderdaad prachtig, zo’n mooie machine in jouw bedrijfskleuren. Totdat de rekeningen komen. Zeker na enkele jaren betaal je steeds meer voor onderhoud en reparatie. Bovendien wordt de boekhouder elk jaar geconfronteerd met afschrijving en verzekeringskosten. Dan besef je pas echt hoe waardevol huren kan zijn: geen kopzorgen meer voor een vast bedrag per maand. Dat geeft financiële zekerheid. Het belangrijkste argument is natuurlijk het wegvallen van investeringskosten, waardoor je dat geld eventueel ergens anders kunt inzetten. Wat ook meespeelt is de onzekerheid over nieuwe ontwikkelingen. Machines met accu of op waterstof, waar begin je aan en wat kost dat allemaal niet? Toch wil je als ondernemer verder en ja, dan komen korte termijn opties als leasen en huren eerder in aanmerking.

Grotere flexibiliteit en kostenbesparing

Door te huren beschik je op het juiste moment en de juiste plek over professioneel materieel. Bovendien kun je razendsnel inspelen op onvoorziene omstandigheden. Het is een vorm van flexibiliteit waarmee een hoop geld en kopzorgen valt te besparen. Dat geldt ook voor projecten waarbij (tijdelijk) minder materieel nodig is. Dure machines staan nog te vaak voor korte of soms zelfs langere tijd ongebruikt in de weg. Niet alleen kan dat het reactievermogen van het bedrijf verlagen, het brengt meestal ook extra onderhoudskosten met zich mee.

Nieuw en modern materieel

Het materieel van verhuurbedrijven wordt behoorlijk intensief gebruikt, maar ook goed onderhouden en regelmatig vervangen. Met een gemiddelde leeftijd van 46 maanden is de vloot van Boels één van de jongste in de verhuurbranche. Daardoor ben je als huurder altijd verzekerd van goed functionerende machines, die voldoen aan de meest recente (milieu)vereisten en certificeringen. Aan dergelijke voorwaarden is veel lastiger te voldoen bij eigen materieel.

Sneller voldoen aan duurzaamheidseisen

Om de CO2-uitstoot te verminderen is de inzet van emissieloos materieel een belangrijk hulpmiddel. Vanwege de hoge aanschafkosten en de onbekendheid ermee zijn emissieloze machines voor veel bedrijven nog geen reële optie. Huren biedt ook hier de oplossing. Boels heeft tegenwoordig voor bijna elke ‘traditionele’ machine met verbrandingsmotor een ‘groen’ alternatief beschikbaar, in de vorm van een hybride of full electric variant op accu. Door die eerst te huren kun je als het ware oefenen in het gebruik ervan. Zondermeer een slimme zet en eentje die je goed voorbereid op de toekomst.

Brengen en halen wordt voor je geregeld

Het brengen en halen van huurmaterieel wordt over het algemeen geregeld door het verhuurbedrijf, dus daar heb je als ondernemer geen omkijken naar. Je geeft aan wat je waar en wanneer nodig hebt en kunt verder met je eigen werk. Dat is vooral voor de wat grotere bedrijven met meerdere bouwlocaties interessant, want die hoeven geen aparte truck met oplegger aan te schaffen en een chauffeur in dienst te nemen.

Boels geeft je ook deskundig advies

Bij een grote verhuurder zoals Boels huur je niet alleen materieel, maar deel je ook in de beschikbare kennis en krijg je deskundig advies gericht op jouw werkzaamheden en bedrijfsvoering. Zo werkt Boels met gespecialiseerde filialen, bijvoorbeeld op het gebied van betonwerken, construction equipment of climate control. De specialistische kennis en het advies op maat krijg je er gratis bij als je huurt.


$show=/p/regelgeving.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/hr.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/fiscaal.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/sales.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/innovatie.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/marketing.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/regelgeving.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/fiscaal.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/sales.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/innovatie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/marketing.html

$show=/p/duurzaamheid.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/duurzaamheid.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

duurzaamheid,47,events,49,faq,3,fiscaal,15,hr,11,in de kijker,413,innovatie,62,marketing,7,nieuws,580,nieuwsbrief,2,regelgeving,21,sales,3,
ltr
item
Verhurend Nederland - Blog: Waarom huren gewoonweg slimmer is dan kopen
Waarom huren gewoonweg slimmer is dan kopen
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwgByHAgT_u8x_W48MUy377Bfi-GhbUpkXXcEZCbV8zF1Gn4Ndfkpk45aVZ67cje_izhb1qtOZrx_BxdgZybvVkY3Tc4N5zfOY9dr1eYyO5wVz_sIdAg4-MjNOpxqiqeS87-v_sbJkDo8gGpLgZojP_0SgIUKG7BEQPHOBVYWql_-bG9CM6Gk-xyLK0NQ/w640-h198/header-hurenvskopen.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwgByHAgT_u8x_W48MUy377Bfi-GhbUpkXXcEZCbV8zF1Gn4Ndfkpk45aVZ67cje_izhb1qtOZrx_BxdgZybvVkY3Tc4N5zfOY9dr1eYyO5wVz_sIdAg4-MjNOpxqiqeS87-v_sbJkDo8gGpLgZojP_0SgIUKG7BEQPHOBVYWql_-bG9CM6Gk-xyLK0NQ/s72-w640-c-h198/header-hurenvskopen.png
Verhurend Nederland - Blog
https://blog.verhurendnederland.nl/2023/10/waarom-huren-gewoonweg-slimmer-is-dan.html
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/2023/10/waarom-huren-gewoonweg-slimmer-is-dan.html
true
3701150923967836781
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content