[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Lid aan het woord: Zimry Poortvliet van Verhuurwinkel.nl

In deze column wordt iedere maand een ander lid aan het woord gelaten over diens bedrijf, de verhuurmarkt en allerlei andere zaken waar een ondernemer of verhuurbedrijf mee te maken heeft. Deze maand het woord aan Zimry Poortvliet, commercieel manager van Verhuurwinkel.nl

Wat voor verhuurbedrijf is Verhuurwinkel.nl?

Verhuurwinkel.nl is het eerste online verhuurbedrijf van Nederland, we zijn eigenlijk een verhuurbedrijf in de jas van een webshop. Alles wat je bij ons reserveert wordt kosteloos aan huis bezorgd enkele dagen voor de huurdatum en de werkdag na de huurdatum weer opgehaald. Bestellen gaat volledig online en je hoeft geen uitgebreide contracten in te vullen aan de balie.
Hoewel je dit niet direct zou verwachten verhuren we juist veel aan overheidsinstellingen zoals gemeenten en ministeries en aan grote bedrijven. Dit betreft veelal geluidsapparatuur voor speeches en bijeenkomsten of borrels maar ook veel beamers, Daarnaast leveren we natuurlijk aan particulieren, hier zijn de groepen silent disco, karaoke maar bijvoorbeeld ook tapijtreinigers erg groot.

Als jullie morgen 10 miljoen winnen dan…..?

Openen we een nieuwe vestiging en verhogen we de voorraad.
We hebben al langere tijd de ambities een showroom te openen in de randstad, nu is het alleen nog mogelijk om in Middelburg zonder afspraak binnen te wandelen terwijl de meeste van onze klanten in Rotterdam en Amsterdam zitten we willen het liefst dat klanten even vooraf kunnen komen kijken of luisteren naar de apparatuur die ze huren.
Ook verkopen we dagelijks nog veel “nee”. Verhuur is erg kapitaal intensief daarom schaal je niet zo snel op met een nieuwe productgroep terwijl je gevoel soms wel zegt dat je dit moet doen.

Is jouw werk-privé balans op orde?

Meer dan, we hebben een gezonde werk privé verhouding op het bedrijf, ik werk nauw samen met de directie en heb een verantwoordelijke functie dus ik ben natuurlijk vaak niet om 18:00 thuis maar als ik thuis ben, ben ik wel echt vrij! En we zijn in het weekeind gesloten dus voldoende tijd om weer tot rust te komen. Ik blijf tegenwoordig ook wel eens privé een uurtje langer op de zaak, we hebben sinds dit jaar een fitnessruimte met allerlei soorten fitnesstoestellen zodat je na een werkdag nog even een gezond uurtje kan sporten.

Waarom is jullie bedrijf lid van Verhurend Nederland?

Mijn werkgever heeft dit bedacht, waarschijnlijk om op een efficiënte manier meerdere verhuurbedrijven te ontmoeten en iets te leren van de ontwikkelingen in de markt.

Voel je je schuldig over jouw co2 footprint?

Zeker niet, we zijn er zelfs erg trots op, we hebben ooit eens uitgerekend dat een gemiddelde klant die iets ophaalt bij een verhuurbedrijf zo’n 12 km moet rijden, als hij dus heen en terug rijdt naar het verhuurbedrijf is dat 24 kilometer dan moet het materiaal ook nog een keertje terug en dat maakt een gemiddelde rijafstand van 48 kilometer, op het platteland ligt de gemiddelde afstand hoger dus ik zal de berekeningen in het aantal grammen CO2 maar even laten voor wat het is maar als ik je vertel dat de chauffeurs die voor ons rijden gemiddeld elke km 1 stop hebben voor de bezorging en 1 stop voor de pick-up en daarmee uit komen op 1,99 km is dit 4,1% van de uitstoot t.o.v. een gemiddelde verhuur transactie. Tot slot gebruiken wij geen kartonnen of plastic wegwerp verpakkingen maar wordt alles gedistribueerd in kunststof distributiebakken gemaakt van gerecycled plastic.

Ik heb het dan nog niet gehad over hoe duurzaam huren überhaupt is, de huidige consumptie maatschappij wilt het liefst dat we bij een prijsknaller een reinigingsapparaat kopen van amper 100 euro dat na 2 of 3 keer stuk is, ik hoef vast niet uit te leggen hoe lang ditzelfde reinigingsapparaat van 800 euro mee gaat van een A merk, dit apparaat is structureel ieder weekeind weg. De grondstoffen worden dus door veel meer huishoudens benut voor hetzelfde doel en het bespaard een hoop afval.

Aan wie geef je het stokje door voor de volgende blog?

Ik weet natuurlijk niet of ze al aan de beurt zijn geweest maar ik ben nieuwsgierig naar Eric Groenendijk (Verhuurbedrijf Zuid-Holland)

Wat wil je hem/haar vragen?

Hoe gaan jullie om met goederen die beschadigd of in onjuiste staat terugkomen en wat voor omvang kent dit, is hier een speciale afdeling voor of hoe pakken jullie dat aan?



$show=/p/regelgeving.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/hr.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/fiscaal.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/sales.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/innovatie.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/marketing.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/regelgeving.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/fiscaal.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/sales.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/innovatie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/marketing.html

$show=/p/duurzaamheid.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/duurzaamheid.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=home

Naam

duurzaamheid,47,events,49,faq,3,fiscaal,15,hr,11,in de kijker,413,innovatie,62,marketing,7,nieuws,580,nieuwsbrief,2,regelgeving,21,sales,3,
ltr
item
Verhurend Nederland - Blog: Lid aan het woord: Zimry Poortvliet van Verhuurwinkel.nl
Lid aan het woord: Zimry Poortvliet van Verhuurwinkel.nl
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEih5Y_HHud3FomHAG1xJNe8oOiK8Cxg9R2IlYReDdx3duV2JwvdS5tk2uPRiupvoYcTcQXRDI-nIY4An7FxHZUhNFOfN45osJBIuKW6SVaE3PMM5ZxkyyNarORIK_ywL0g-BGQf2lKD9aSfBXTATiELqwht1UduTnIdsV2ps0r5VRQhfTS7Ng4FLt7CYr8/w640-h426/Afbeelding1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEih5Y_HHud3FomHAG1xJNe8oOiK8Cxg9R2IlYReDdx3duV2JwvdS5tk2uPRiupvoYcTcQXRDI-nIY4An7FxHZUhNFOfN45osJBIuKW6SVaE3PMM5ZxkyyNarORIK_ywL0g-BGQf2lKD9aSfBXTATiELqwht1UduTnIdsV2ps0r5VRQhfTS7Ng4FLt7CYr8/s72-w640-c-h426/Afbeelding1.jpg
Verhurend Nederland - Blog
https://blog.verhurendnederland.nl/2023/11/lid-aan-het-woord-zimry-poortvliet-van.html
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/
https://blog.verhurendnederland.nl/2023/11/lid-aan-het-woord-zimry-poortvliet-van.html
true
3701150923967836781
UTF-8
Alle posts geladen Geen posts gevonden TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S POSTS Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content